Mandeklub

Mandeklub

En mandeklub, hvorfor det? Og det er da et meget relevant spørgsmål. Vi er vant til at man samles i klubber om fælles interesser. Høns, duer, kortspil eller svæveflyvning.

Hvad skal der til for at være med? Ikke andet end du er en mand, og det er jo ikke noget du har gjort dig fortjent til, men noget du er født som. Og knapt halvdelen af befolkningen er altså indtil nu passive medlemmer af foreningen. Nu gør vi nogen til aktive medlemmer.

  • Alle mænd er hjerteligt velkomne
  • Tilmelding ikke nødvendig
  • Den 2 onsdag i måneden kl. 10.30 – 12.30

Tidspunktet er d. 2 onsdag i måneden kl. 10.30 – 12.30. Allerede her snævrer det sig ind; for der er ikke så mange der har fri på det tidspunkt. Men befolkningen består af 25% pensionister, hvoraf næsten halvdelen er mænd. Og det er jer vi har tænkt primært på med dette initiativ.

Kom og vær med

For hvem spiser man mad sammen med, når kollegerne ikke er der længere. Hvor får man den snak, som var så hyggelig på arbejdspladsen. Og er mænd lige så gode til at komme væk hjemmefra til alt muligt, som kvinderne er?

Billedtekst

Det vil vise sig. Timerne vil gå med en sang eller to; et kort oplæg af forskellig art; snak og frokost. Måske bliver man enige om andre aktiviteter; måske tager vi på virksomhedsbesøg. Og måske er det her i klubben du finder ud af at der er en der bor tæt på dig, som også gerne vil binde fluer eller spille badminton. Så det er en snakkeklub, en høreklub, men også en klub, hvor man kan møde nogle man deler interesse med.

Kom og vær med til at lave en klub som du kunne tænke dig den i Tyrsted-Uth Sognehus.

Klubben er støttet af Provstiets Projektpulje, og er sat i værk af Tyrsted-Uth Menighedsråd. I det første år kan vi tilbyde frokost til uhørt lav pris, samt have mulighed for forskellige tiltag med de støttekroner vi har fået.

Alle (MÆND) er fortsat hjerteligt velkomne fra kl. 10.30 til ca. 12.30 til snak, fortælling og hvad vi ellers finder på sammen.

Tilmelding ikke nødvendig, men man kan skrive til jpb@km.dk for yderligere oplysninger eller spørge Leo Hansen ved lejlighed.