PILGRIMSVANDRING

PILGRIMSVANDRING

PILGRIMSVANDRING 422 490 Tyrsted Uth Sogne

Pilgrimsvandring fra Vor Frelsers kirke til Vær Kirke

Søndag den 14. april kl. 14.00- ca. 18.30
Deltag i en halvdags pilgrimsvandring med fokus på din livsvandring.

Vi fødes alene ind i verden og vi forlader den alene, når vi dør. Grundvilkåret for menneskelivet er dette: At vi er adskilte. At vi går hver vores vej – hver har sin livsvandring. Undervejs møder vi mennesker, som bliver vores medvandrer på kortere eller længere stræk. Venner, kærester, ægtefæller, forældre, arbejdskolleger, naboer mm. Det er forholdet til vores medvandrer, der giver livsvandringen farve, indhold og retning. Fællesskabet med de andre betyder meget for livskvaliteten. Når vi oplever tab, om det er ved skilsmisse eller dødsfald eller ganske enkelt at ”vi vokser fra en ven” og vores veje skilles, kan der være strækninger på livsvandringen, hvor vi går alene.

Pilgrimsvandringen fra Vor Frelsers kirke til Vær kirke søndag den 14.april er et miniaturebillede på din livsvandring mellem fødsel og død. Det er eftermiddags-tid til fordybelse og eftertanke på de dybeste værdier i dit liv. Vi vil se tilbage på det vi hver især fik med os på vandringen, som vi er taknemmelige for. Mennesker, vi fulgtes med, som lyste op på vejen. Vi vil se på hér og nu, på hvad der fylder, som jeg er taknemmelig for? I kristendommen tror vi på, at Gud går med. At Gud er nærværende undervejs på vores livsvandring med hans frisættende og livgivende kærlighed. Hvordan mærker vi det? Undervejs vil vi gå i stilhed på enkelte strækninger men der er også tid til at gå og tale med dem, vi følges med.

I Vær kirke vil vi runde vandringen af med en kort stille meditation og efterfølgende gå over i sognehuset og få brød, ost og vin. Pris 50 kr.

Mødested Vor Frelsers Kirke. Torvet 9, 8700 Horsens kl. 14.00.

Vandringen ledes af pilgrimspræst i Horsens provsti, Anette Foged Schultz.

Vil du vide mere, kan du kontakte Anette på mail:  afs@km.dk