Diakoniens Dag

Diakoniens Dag

Diakoniens Dag 364 138 Tyrsted Uth Sogne

Tyrsted Kirke inviterer til Diakoniens Dag

Tyrsted-Uth Sogne og menighedsråd har i år ønsket at markere og dermed inviterer til Diakoniens Dag søndag, d. 5.2.2023 kl. 10.30-13.00 over Temaet ”Hvordan kan diakoni forestås og gøre en forskel?”

Vi begynder med gudstjeneste i Tyrsted Kirke ved sognepræst Jesper Hyldahl med diakonien som den røde tråd. Hvorefter der er mulighed for en ca. 30 minutters gåtur i vores smukke natur sammen med kirke- kulturmedarbejder og diakon Jeanette Blicher Rumph. Hermed mulighed for en snak med én eller flere du måske ikke kender og et omdrejningspunkt kunne være ”Næstekærlighed”.

For de som ikke ønsker gåturen, følges man til sognehuset med sognepræst Jesper Hyldahl. Efter gåturen samles vi i sognehuset, hvor vi drikker en kop kaffe/te, spiser kage, synger og nyder fællesskabet og en hyggesnak. Kirke- kulturmedarbejder og Diakon Jeanette Blicher Rumph vil give et oplæg over Temaet ”Hvordan kan diakoni forestås og gøre en forskel?” Her er der mulighed for spørgsmål og efterfølgende refleksion.

Kaffe og kage 25 kr.

Alle er velkommen – vi glæder os til at dele dagen med jer.