internationale gudstjenester

internationale gudstjenester

internationale gudstjenester 150 150 Tyrsted Uth Sogne

International services for peace

During this unpeaceful time in Europe, we open our country and our houses for refugees from Ukraine. In Horsens we would also like to open our churches for all citizens, new or old, who are not Danish-speaking. Therefore we offer services in English (Ukrainian translation is possible) for everyone who longs for peace.

Each service will take place at the churches in the center of Horsens and will be inclusive and open to everyone to attend. All denominations and cultural backgrounds are welcome.

June 19th at 1.00 pm – International Service at Klosterkirken by Pastor Johanne Nørtoft Thomsen

August 28th at  1.00 pm  – International Service at Vor Frelser Kirke by Pastor Peder Kjærsgaard Roulund

 

 

Internationale gudstjenester for fred

I denne urolige tid i Europa åbner vi vores land og vores huse for flygtninge fra områderne i Ukraine. I Horsens vil vi også gerne åbne kirkerne for alle indbyggere, som ikke er dansk-talende. Derfor tilbyder vi gudstjenester på engelsk (med mulighed for ukrainsk oversættelse), som alle er velkomne til at deltage i.

Gudstjenesterne finder sted i kirkerne i centrum af Horsens og vil være med en simpel og let liturgi, med fokus på bønnen for fred – gudstjenesterne er åbne for alle, ligegyldig baggrund og religiøst tilhørsforhold.

  1. 19. juni kl. 13.00: International gudstjeneste i Klosterkirken ved sognepræst Johanne Nørtoft Thomsen
  2. 28. august kl. 13.00: International gudstjeneste i Vor Frelser Kirke ved sognepræst Peder Kjærsgaard Roulund